Northcote House Refurbishment- University of Exeter

Northcote House Refurbishment- University of Exeter

Our Contracts Team carried out the refurbishment of the central section of 1st floor of Northcote House whilst the building was fully occupied, creating a temporary access route via scaffolding to the rear elevation.

We created a fully sealed working environment by virtue of installing hoardings at both ends of the working area, which were closed off to all operatives and the University throughout the works apart from use within the fire strategy of the building. 

Works were then carried out including the replacement and refurbishment of the existing window/s and the full internal fit out of all spaces including the mechanical and electrical upgrade, new suspended ceilings, builders work, decorations, floor finishes and blinds to create a revitalised office space. 

Download Case Study

Go Back




Website design by AztecMedia.eu, Yeovil, Somerset