Fiveways School - Extension & Conversion of Staffroom

Fiveways School - Extension & Conversion of Staffroom

Jones Building Group has completed a single storey extension and conversion of a staffroom to a hygiene room for use by physically and mentally handicapped children for Fiveways School.

The contract was fixed at 19 weeks between August 2014 and January 2015. The programme included some special features including a protected badger set on the site whereby measures were taken to protect them, netting was provided to fencing, and planks were placed in excavations as ramps for them to use in the event of falling into excavations.

The project was completed below budget as continuous value engineering was carried out in order to achieve this.  The project was carried out with the school in operation and the students, some with learning and physical difficulties, were present throughout. Close liaison with the school management was maintained and the site movements and deliveries were closely controlled and observed to ensure safety.  

Download Case Study

Go Back




Website design by AztecMedia.eu, Yeovil, Somerset