Cornwall House - Pool Changing Facility

Cornwall House - Pool Changing Facility

Our Contracts Team constructed a new external poolside changing facility together with the minor refurbishment of the existing building to the outdoor pool adjacent to Cornwall House.

Works included cutting back the existing bank, building a retaining structure and subsequently create a new stand-alone changing facility for the swimming pool at Cornwall House with minimal disruption to the staff and students of the University of Exeter. 

All works were carried out prior to the pool re-opening in June 2014, allowing for the structure to be completed, cladding and roofing installed, mechanical and electrical installation, tiling and cubicle installation completed prior to the fencing being re-installed, whilst the drainage and ancillary works to the existing buildings were being carried out. 

Download Case Study

Go Back




Website design by AztecMedia.eu, Yeovil, Somerset