Bin store - University of Exeter

Bin store - University of Exeter

Our Contracts Team provided a new Bin Store in the heart of the Streatham Campus for general use by the Business School and XFI Building at the University of Exeter.

In order to create the area for the secure location of the bins, the existing grassed bank had to be reduced and retained by a concrete and blockwork structure, with a steel framework installed thereafter to support the external timber cladding and mesh soffit with a sliding door installed to allow ease of access for the ingress and egress of all bins.  All slabs directly outside the bin store were either relayed or replaced as necessary to create a level access whilst allowing for the installation of low level barriers to prevent any accidental damage by the bins during collection.

All works were completed on the pre-agreed handover date with minimal snagging required.  

Download Case Study

Go Back




Website design by AztecMedia.eu, Yeovil, Somerset